Principiile Beauty Angel Spa

Suntem pentru a va ajuta sa va redobanditi frumusetea exterioara si interioara pe care o meritati!
Pentru atingerea acestui deziderat am conceput acest salon astfel incat sa ofere un spatiu linistitor clientilor ca atunci cand vin la tratament sa le putem acorda o atentie deosebita. Femeile au o frumusete unica, nu sunt identice, de aceea nici tratamentele nu pot fi acelasi pentru toate. In cadrul salonului stabilirea tratamentelor personalizate in baza unei analize este foarte importanta deoarece numai in acest mod se pot alege terapiile adecvate fiecarei persoane in parte.

Avantaje

Avantajul de a fi Clienta a Salonului Beauty Angel Spa
este dat in primul rand de cadrul intim intalnit doar la noi impreuna cu o atmosfera de relaxare, bunastare fizica si psihica. Pentru tratamente utilizam o gama vasta de produse de la producatori de prestigiu din acest sector, nu ne permitem sa utilizam doar 2 sau 3 produse pentru toate terapiile; va putem oferi peste 25 de combinatii pentru alegerea tratamentului adecvat. Periodic introducem produse si terapii noi, personalul participa la cursurile de perfectionare oferite de producatori, pentru a putea sa aplice cu succes noile terapii. Acordam o deosebita atentie procesului de instruire deoarece suntem constienti ca doar un personal pregatit pote sa aleaga si sa efectueze tratamentele cu succes.

Noutati

Apr.17, 2012

Masaje de relaxare Exotic Pleasure.
Incepand cu aceasta data salonul nostru va ofera momente de relaxare intr-o ambianta exotica, intr-un cadru intim pentru o persoana sau cupluri.

Iun.02, 2012

Echipa de medici.
La inceputul lunii iunie, in cadrul salonului o echipa de medici din Cluj va efectua proceduri de microdermoabraziune, injectari cu acid hialuronic si epilare definitiva. Doritorii pentru reintinerire pot obtine programari la numarul de telefon de pe pagina de contact sau la sediul nostru.

Apr.28, 2012

Ziua Beauty Angel
Stimate Doamne si Domnisoare ezitante! Va invitam sa incercati gratuit tratamentele corporale din gama Kianty Spa si Ultrasunetele Faciale cu Acid Hyaluronic in data de 28.04.2012 cu ocazia usilor deschise. In cursul acestei zile veti putea beneficia de o evaluare si un tratament gratuit in salonul Beauty Angel Spa. Inscrieti-va Acum !