Body Energy pentru Acasa

paduri Electrostimulare facialaPentru rezultate optime in timpul tratamentului
in salon si pentru mentinerea acestora, va recomandam produsele cosmetice corporale de utilizare acasa Bruno Vassari. In completarea tratamentelor se recomanda utilizarea acasa a diferitelor produse care ajuta la o obtinerea rezultatelor vizibile mai rapide.

 

 

 

Descriere Produse

 

 

crema corporala strialia de la Bruno Vassari

Strialia este crema antivergeturi care previne aparitia si le atenueaza pe cele existente deja. Este o formula completa pe baza de elastina si colagen, algisium, extract de Centella Asiatica si ulei din germeni de grau. In functie de frecventa utilizarii acestei creme rezultatele nu vor intarzia sa apara chiar din prima saptamana. Se aplica dimineata si seara dupa dus prin masaj usor.

 

crema corporala anticelulitica de la Bruno Vassari

Celluli-Firm este crema anticelulitica pentru utilizarea acasa care lupta impotriva retentiei de apa, ajuta la indepartarea depozitelor de grasime, creste eficienta utilizarii oxigenului la nivel celular, ajuta la eliminarea toxinelor. Contine Ginko Biloba, extract de alge marine, cafeina si Esculin. Se aplica zilnic pe zonele afectate de celulita in completarea tratamentului efectuat la salon.

 

crema corporala modelatoare de la Bruno VassariBody Contouring Cream este o crema modelatoare ce permite masarea fiind creata special pentru tratamentele de slabire intensiva si de prevenire a depunerilor adipoase. Este imbogatita cu ingredienti activi care lasa pielea tonifiata, ferma si elestica avand extracte de alge marine, acid lactic si vitamina E. Se aplica zilnic dimineata si seara prin masare cu miscari circulare. Folosita zilnic corpul dumneavoastra se va remodela complet.

 

crema corporala hidratanta de la Bruno VassariSlim & Firm Body Treatment crema hidratanta ce confera fermitate pielii, reduce volumul depozitelor adipoase si estompeaza aspectul "coaja de portocala" provocat de celulita. Contine extract de alge marine Algisium C, Cafeina, Fucus Vesiculosus, Laminaria Digitata, Vitamina E si Iod. Se aplica zilnic seara sau dimineata. Este recomandat pentru utilizarea acasa in completarea tratamentelor de slabire soc in cadrul salonului.

 

crema corporala criogel de la Bruno VassariIntensive Firming Gel este un gel criogenic cu rol de tonifiere, improspatare si catifelare a pielii. Scopul este indepartarea celulitei si refacerea formei corpului. Datorita radicalilor liberi al varstei si razelor UV corpul incepe sa-si piarda din fermitate si tounusul scade. Conturul corpului apare neted si ferm, iar pielea devine vizibil mai flexibila in combinatie cu impachetarile specifice urmate in salon.