Tratamente faciale antirid cu mezoterapie;

bruno vassari body energyStructura pielii noastre este deosebit de complexă, introducerea substanţelor active din exterior fiind foarte limitată.
Substanţele active au cel mai mare efect dacă sunt introduse exact acolo - dacă se poate în concentraţie maximă - unde se doreşte să se intervină în funcţionarea organismului. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul aparatului de mezoterapie (electroporatie).In cursul tratamentului de mezoterapie virtuala, se creeaza un "cocktail" individual pentru fiecare zona faciala cu substantele active, continad cea mai optima concentratie de substante care impiedica imbatranirea si ajuta regenerarea. Concentraţiile sunt introduse exact în zonele cu probleme până la cel mai adânc strat al pielii, stratul subcutanat, fie vorba de tratamente pentru îndepărtarea ridurilor sau de tratamente anticelulitice.

Cu ajutorul aparatului Meso, care funcţionează pe bază de mezoterapie fără ace, 90% din substanţele active vor fi introduse în ţesuturile adânci şi celulele adipoase prin celule, datorită canalelor create pentru un timp scurt prin membrana celulară. 

În cursul întineririi pielii, introducem în special acid hialuronic, antioxidanţi, complexe de vitamine în epidermă şi dermă. Pielea va fi hidratată adânc şi la maxim, ridurile lipsite de apă fiind netezite. Îmbunătăţeşte fermitatea pielii de pe faţă prin stimularea producerii de colagen şi elastină. Datorită efectului antioxidant, întârzie procesul de îmbătrânire. Pielea devine mai moale, mai plină, mai sănătoasă, mai netedă şi strălucitoare, ridurile fiind vizibil reduse. Pot fi tratate cu mare eficienţă următoarele zone: faţă, gât, decolteu, dosul mâinii. Rezultatele se vor vedea chiar de la primul tratament.

In cadrul sedintelor utilizam cocktailuri din colagen, acid hialuronic, argilerina, vitamine, sebum regulator si silicon organic produse de catre firme specializate. spre mezoterapie

 

 

Epilare cu Pasta de Zahar

 

 

vitae vitality

In cadrul salonului nostru puteti beneficia de epilare naturala cu pasta de zahar. Avantajul acestei proceduri este faptul ca pielea nu simte senzatia de fierbinte ca si incazul epilarii cu ceara clasica. Un alt atuu al acestei epilari este eliminarea foliculitei.

 

 

 

 

BB Cream spf15

 

 

vitae vitality

LUMINEAZA, ECHILIBREAZA TENUL, CORECTEAZA, HIDRATEAZA, PROTEJEAZA

Formula de acțiune multipla al cremei BB SPF 15 produsa de catre De Noyles ofera luminozitate, minimizeaza aparitia imperfectiunilor și echilibreaza culoarea pielii. Ingredientele sale active furnizeaza hidratare optima pe durata intregii zile, previne imbatranirea prematura a pielii  si protejeaza impotriva radicalilor liberi.Coenzima Q10 (CoQ10) este o componentă lipo-solubila, sintetizata în mod natural în organism situata în membranele celulare, este importanta pentru producerea de energie si actioneaza ca un antioxidant puternic pentru a combate îmbătrânirea prematură. Aceasta reduce degradarea colagenului pielii și nu permite imbatranirea prematura.Suplimentul de Co-Q10 in piele protejaza celula de degradare in cazul expunerii la raze ultraviolete și ajuta multiplicarea celulelor epidermice sanatoase.EFECTUL Soft Focus: Pigmentii care se reflecta in lumina netezesc aspectul de imperfectiuni minore a pielii minore, precum și diminuarea semnelor de oboseală respectiv de îmbătrânire. Acesta oferă, de asemenea, un ton mult mai omogen, mai fin și adaugă luminozitate pielii.Contine Pigmenti Minerali care ofera pielii o luminozitate imediata. Nu contine parabeni sau uleiuri minerale.