Stimularea Musculaturii cu ajutorul Curentilor de Stimuli

Bio ElectrostimulareAparatul utilizat in salonul nostru are un efect terapeutic in eliminarea celulitei, redarea fermitatii pielii si lipoliza.
Aparatul are incorporat 40 de programe ce pot fi utilizate nu numai pentru celulita ci si pentru terapii Welness sau Fitness . Ca mod de functionare Celluloderm utilizeaza curenti de stimuli la diferite frecvente in functie de tipul de tratament, ceea ce prezinta o noutate in domeniul remodelarii corporale.

 

 

Recomandare

 

 

dellulocerm electrostimulare

Durata tratamentului este reglabila intr-un interval de 15-60 minute in functie de programul si zona selectata. Pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra, pe durata sedintei aveti posibilitatea de-a va regla personal intensitatea curentilor de stimuli prin intermediul telecomenzii speciale astfel, sedinta decurge intr-un mod interactiv. Avantajele utilizarii Celluloderm sunt: accelerarea metabolosmului si a circulatiei sanguine, imbunatatirea circulatiei periferice; eliminarea celulitei in toate stadiile; imbunatatire si tonifiere musculara; tratarea ridurilor din jurul ochilor, gurii, obrajilor cazuti, barbie dubla, ridurilor de pe frunte; atenuarea durerilor si contractiilor musculare, osoase, articulare; echilibrarea tranzitului intestinal; realizeaza drenej limfatic eliminand fluidele in exces si metalele grele; intarirea si cresterea volumului muscular fara efort; arderea grasimilor aflate in exces si reduce circumferinta zonelor problematice; regenerarea tesuturilor si refacerea functiilor neurale; iontoforeza; fermitate musculara;