Regulament de Procedura

beauty angel spa logoProgramarile
Pentru a beneficia de serviciile oferite de salonul Beauty Angel SPA, va rugam sa efectuati o programare in prealabil. Programarile se realizeaza, in limita locurilor disponibile, prin telefon la nr. 0728 844796, 0359 402172 sau prin e-mail la programari@beautyangelspa.ro. Programul salonului nostru este de Luni pana Vineri intre orele 09–20, iar Sambata intre orele 09-13.

La prima vizita, va rugam sa veniti cu 15 minute inainte de ora programarii, pentru a avea timp sa va familiarizati cu salonul, pentru a primi informatiile de care aveti nevoie si pentru a stabili care sunt  procedurile ideale pentru Dumneavoastra.

Daca sunteti deja clienta salonului, va rugam sa ajungeti cu 5-10 minute inainte de ora programata, pentru a avea timp sa va schimbati. Din respect pentru clientele si personalul salonului, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei, astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament. De asemenea, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara.

Suntem constienti  ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra insa, va rugam respectuos sa ne anuntati telefonic (in timpul programului de functionare al salonului, nu prin e-mail sau sms) si din timp daca nu puteti ajunge la o programare: cu 24 ore inainte sau cel mai tarziu, cu mimim 2 ore inainte de programare - numai pentru cazurile exceptionle. In caz contrar, vom fi nevoiti sa va scadem sedinta din abonament. Programarile de Luni-Vineri de la ora 09:00 si 10:00 se anuleaza telefonic cu o zi inainte. Programarile de sambata de la ora 09:00 si 10:00 se anuleaza, de asemenea, cu o zi inainte. In cazul in care nu va prezentati la 2 sedinte consecutiv programate, urmatoarele programari se anuleaza automat din programatorul salonului. Programarile se fac in limita sumei achitate din abonament.

 

 

Plata Abonamentelor

 

 

Achizitionarea unui abonament se poate face CASH sau cu CARD (Visa, Mastercard, Maestro), iar plata poate fi INTEGRALA sau in RATE (2-4 rate, in functie de valoarea abonamentului). In cazul neachizitionarii unui abonament integral, la calculul sedintelor efectuate se aplica tariful sedintelor individuale, pana la plata integrala al acesteia.

Plata cu CARD AVANTAJ de la Credit Europe Bank se poate face in 3 rate, fara dobanda!

 

 

Bonificatii

 

 

Bonus plata integrala cash sau card (intr-o singura transa): pentru fiecare abonament achitat integral cu valoare:
-intre 250-450 RON, primiti gratuit 2 sed. de vacuum (30 min/sed);
-intre 451–700 RON, primiti gratuit 2 sed. de vacuum (30 min/sed) si 1 sed. Hot Gel in termocuverta;
-mai mare de 701 RON, primiti gratuit 1 sed. de Noyle’s cu ultrasunete (40 min/sed) sau 2 sed. Kianty Spa (Vinoterapie)

 Bonus recomandare: pentru fiecare prietena recomandata de dvs. care achita in totalitate un abonament de remodelare corporala, primiti gratuit  1 sedinta de vacuum (25 min/sed) sau 2 sedinte Hot Gel in termocuverta!  Bonusul este valabil 3 luni de la data achizitionarii abonamentului dvs.

Bonus de fidelitate: incepand cu al doilea abonament de remodelare corporala achizitionat primiti 1 sedinta bonus din abonamentul nou incheiat. La promotiile combinate, primiti 1 sedinta bonus la alegere.

Nota: Bonusurile se pot cumula, nu se transforma in alte tipuri de sedinte si se efectueaza in intervalul orar din abonamentul incheiat.

 

 

Valabilitatea Abonamentelor

 

 

      Abonamentele au o valabilitate de 3 luni de la achizitionare, indiferent de pretul sedintelor in momentul efectuarii acestuia. Dupa depasirea acestui termen sedintele din abonament neefectuate sunt anulate. In cazul in care nu puteti termina un abonament in cadrul celor 3 luni, puteti opta pentru varianta sedintelor individuale. In cazul unor situatii speciale, sedintele din abonamentele expirate (nu mai vechi de 6 luni) se pot efectua cu conditia achitarii integrale a unui nou abonament. Efectuarea tuturor sedintelor se va face pe parcursul celor 3 luni de valabilitate din abonamentul nou incheiat. Abonamentele sunt netransmisibile.

 

 

Transformarea Sedintelor

 

 

   In cazul in care se doreste transformarea sedintelor in alt tip de sedinte, cele efectuate se calculeaza la tariful de sedinta individuala (nu la cel de abonament sau de promotie). In cazul in care tariful este identic, sedintele pot fi transformate prin echivalenta. Daca se doreste efectuarea altor tipuri de impachetari sau a unor zone suplimentare se va plati diferenta corespunzatoare.

 

 

Tratamnetele si Materialele Utilizate

 

 

         Asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere ca produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, respectand normele si legislatia in vigoare. De asemenea, respectam cu strictete recomandarile producatorilor, astfel incat tratamentele sa ofere cele mai bune rezultate.
Serviciile prestate sunt oferite cu respectarea drepturilor consumatorilor conform legislatiei in vigoare, OG 21/1992. Pentru rezultate maxime, alaturi de tratamentul ales se recomanda un consum moderat de calorii zilnic, in functie de activitatea fizica sau intelectuala efectuata. Niciun tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate daca nu este asociat cu recomandari specifice in privinta igienei alimentare, stilului de viata si folosirea produselor la domiciliu.
Aplicarea tratamentelor la impachetari se face pe 1, 2 sau 3 zone. Zonele sunt delimitate astfel: de la genunchi pana la marginea bikinilor (solduri); de la solduri pana sub sani; de la glezne pana la genunchi, inclusiv brate. Sedintele individuale sau din abonament se pot calcula si cu jumatati de zona, dar nu mai putin de 1 zona. Exemplu:
- 1 zona si 1/2 de la glezne pana la marginea bikinilor (solduri);
- 2 zone si 1/2 de la glezne pana sub sani.