Tenici de Relaxare Exotic Pleasure

Masaj AyurvedaTehnicile Ayurvedice incearca sa calmeze
durerile fizice si sa relaxeze mintea, sa clameze sufletul folosind energia interna a corpului aplicand produse de relaxare impreuna cu un masaj cu ierburi aromatice ce echilibreaza si stimuleaza centri energetici. Ajuta la o mai buna circulatie sanguina precum si la calmarea durerilor musculare.

 

 

Masaj Herbal si Pindas

 

 

masaj herbal si pindas

Masajul Herbal si Pindas consta in folosirea de saculeti umpluti cu plante medicinale care sunt incalziti in prealabil in abur fierbinte. Caldura degajata de aburi precum uleiurile si aromele ajuta la destinderea muschilor incordati si a incheieturilor, permitind o circulatie sanguina ridicata si ajutand organismului in procedura naturala de detoxifiere, relaxare si reenergizare.

 

 

Masaj de Relaxare

 

 

masaj de relaxare

Masajul de relaxare stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza musculatura, mentine un corp sanatos, previne oboseala – elimina stresul si oboseala, atenueaza durerile si crampele musculare, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

 

 

Angel SPA

 

 

masaj de relaxare

Este un tratament extraordinar şi inovator de relaxare, care se inspiră din tradiţia naturalistă a Polineziei. Un ansamblu de ritualuri care rasfata simturile si un minunat tratament complet pentru corp, cu actiune exfolianta, energizanta si de re-echilibrare. Este recomandat oricarei persoane, barbat sau femeie, care cauta un moment de regenerare totala si de relaxare instare pura.