1

Tratamente Corporale

 

ESSENCE SPA -ALGA  Wrap thermo SLIM – tratament soc impotriva celulitei si de slabire intensiva

 
    Wrap algae are efectul termic asigurat de auto-încălzire (eficienta creste in patura electrica), ajută la  transpirație și vasodilatație, care la rândul său, ajută la eliminarea lichidelor si a toxinelor. Cu un masaj vom realiza o mobilizare de grasime.Rezultatul este un tratament eficient cu o pierdere de volum și reducerea in centimetri

Cu abonament

Costul unui tratament 68.00 RON
48.00 RON

2

 

 

ESSENCE SPA - TRATAMENT ANTICELL. XPRESS – tratament expres anticelulitic

 
     Efect termic vasodilatator,reduce excesele adipoase si acumularea grasimii,silueta este remodelata si pielea ferma ,aspectul pielii de portocala este diminuat pana la disparitie Efectele sunt vizibile de la prima sedinta. De asemenea mai contine si substante active din alge precum si cafeina care au  scopul de remodela corpul si reduce circumferinta. Sedintele vor avea loc o data sau de doua ori pe saptamana timp de 2 luni, fiind urmate de un tratament de intretinere la fiecare 15 zile.Durata sedintei este de 30’.

Cu abonament

Costul unui tratament 65.00 RON
45.00 RON

3

 

 

ESSENCE SPA- – tratament pentru pierdere in volum si intarire

 
    Tratamentul este indicat pentru tonifierea si intarirea  tesuturilor. Reface  elasticitatea pielii  conferindui  mai multă vitalitate . Ingredientele active acționează la regenerarea țesutului pielii prin activarea  si formarea de colagen și elastină oferind un efect de întărire.Provoaca o senzatie de placere, oferind o pretioasa relaxare. Acesta îmbunătățește tonusul și textura pielii conferind  fermitate  previne si tratateaza pielea flasca  datorită conținutului de siliciu. Este recomandat o sesiune de 12 tratamente din care se vor realiza cate 2 pe saptamana timp de 3 saptamani . Tratamentul se continua  cu o sedinta de tratament pe saptamana timp de 4 saptamani iar pentru ultimele 2 saptamani cate o sedinta la 15 zile.

Cu abonament

Costul unui tratament 65.00 RON
45.00 RON

4

 

 

BIO SLIM 2 – tratament pentru pierdere in volum

 
         Datorita gelului Hot si Ice ce provoaca organismului senzatia simultana de crestere si racire a temperaturii corpului avand ca efect accelerarea microcirculatiei si astfel pierderea in volum este vizibila de la prima sedinta.

Cu abonament

Costul unui tratament 35.00 RON
25.00 RON

5

 

 

FAST SLIM – tratament cu benzi

 
         Acest tratament are efecte imediate si este inclus in sedintele de slabire intensiva datorita rezultatelor spectaculoase. El poate fi executat ca 10 sedinte soc in cadrul unui tratament rapid de slabire. Este recomandat efectuarea lui de 2 ori pe saptamana timp de o luna si jumatate.

Cu abonament

Costul unui tratament 55.00 RON
45.00 RON

6

 

 

THERMO SLIM – tratament anticelulitic de termosudatie

 
        Pentru acest tratament este nevoie sa se provoace o transpiratie care va usura eliminarea de lichide si toxine prezente in organism si in plus se executa un masaj adecvat pentru a mobiliza depunerile de grasime deblocand tesutul adipos congestiv si activarea circulatiei sangelui. Numarul de sedinte este de 2 pe saptamana, timp de doaua luni si apoi o sedinta de intretinere la 15 zile.

Cu abonament

Costul unui tratament 35.00 RON
25.00 RON

7

 

 

BREST FIRM – tratament pentru fermitatea sanilor

 
             Sanii sunt alcatuiti din glande mamare si tesut adipos situat deasupra muschilor pectorali. Odata cu inaintarea in varsta si modificarea greutatii corporale unde intervine sarcina si alaptarea, elasticitatea si fermitatea pielii se diminueaza si sanii isi pierd din fermitate nemaiputandu-se sustine pe muschii pectorali.  Tratamentul de fermitate a sanilor BV consta intr-un numar de 10-15 sedinte realizate in cadrul salonului cat si utilizarea obligatorie a produsului Bust Beauty Gel.

Cu abonament

Costul unui tratament 45.00 RON
35.00 RON

8

 

 

ANGEL LIGHT – tratament reductor intensiv

 
            Prin intermediul cremei termoactive si de exudatie activate in termocuverta se produce o scadere in centimetri cat si in greutate, iar ulterior se foloseste crema de fermitate pentru remineralizarea pielii. Aceste tratamente se pot realiza consecutiv intre 5-10 zile combinate cu masaj cu vacuum endodermic.

Cu abonament

Costul unui tratament 30.00 RON
25.00 RON

9

 

 

CHOCO ANGEL – tratament anticelulitic si infrumusetare

 
            Acest tratament are ca scop eliminarea „cojii de portocala” si infrumusetarea texturii pielii prin intermediul gelului de ciocolata si redarea fermitatii din crema cu extract de scortisoara. Tratamentele se pot efectua simultan 10 zile la rand, combinandu-se cu vacuumul endodermic

Cu abonament

Costul unui tratament 30.00 RON
25.00 RON

10

 

 

HOT ANGEL – tratament anticelulitic si de fermitate

 
            Datorita peeling-ului si gelului Hot cu scortisoara se creaza un tratament de slabire prin incalzire, astfel eliberandu-se toxinele acumulate si activand microcirculatia la nivel tisular.

Cu abonament

Costul unui tratament 25.00 RON
20.00 RON

11

 

 

VITIS TREATMENT – vinoterapia pentru celulita cu retentie de apa

 
            Este un tratament specific pentru celulita asociata cu retentie de apa, astfel obtinandu-se o drenare datorita continutului de alge marine si polifenoli. De asemenea are un rol antioxidant ceea ce are ca efect antiimbatranire.

Cu abonament

Costul unui tratament 60.00 RON
50.00 RON

12

 

 

TOSCANA PACK – tratament pentru celulita compact si dura

 
             Tratament specific pentru persoanele cu celulita compacta si dura care combina actiunea de slabire topind grasimea ci cea de antiimbatranire, eliminand toxinele si furnizand pielii toate substantele active necesare din alge si extract de struguri.

Cu abonament

Costul unui tratament 55.00 RON
45.00 RON

13

 

 

DRAINING BASILICATA – tratament pentru drenaj limfatic

 
                 Este un tratament specific destinat persoanelor care au probleme cu retentia de apa, circulatia si vascularizarea picioarelor. Simptomele acestor probleme sunt oboseala, greutatea si picioare umflate. In acest tratament este folosit un tonic corporal cu extract de struguri si laminaria precum si o masca corporala cu extract de vitaminifera si caolin, respectiv un complex de uleiuri esentiale.

Cu abonament

Costul unui tratament 55.00 RON
45.00 RON

14

 

 

MOUSSE DI MARE ALL’UVA – tratament pentru celulita aspra si dureri de spate

 
                Acest tip de celulita este caracterizat prin aspect de coaja de portocala si are o consistenta aspra. Este recomandat in special persoanelor cu probleme de circulatie carora nu le este recomandata caldura deoarece masca folosita are proprietati de auto incalzire. De asemenea acest tratament este recomandat si pentru durerile de spate. Efectul termal si micromasajul de la spuma lasa o senzatie placuta de relaxare indepartand stresul, durerea si lasa o senzatie de confort.

Cu abonament

Costul unui tratament 55.00 RON
45.00 RON

15

 

 

VITE VITALITY – tratament anticelulitic reducator si de fermitate a pielii

 
                    Este noul tratament corporal de la Kianty, tonifiant-remodelator si anticelulitic. Este vorba de o adevarata experienta senzoriala ce confera echilibrul corpului si mintii noastre. In acest tratament beneficiile se unesc cu filozofia SPA ducand la relaxarea maxima a simturilor noastre. Acest tratament este compus din 6 produse, 3 dintre ele fiind noua descoperire BV in lupta impotriva celulitei si a distrugerii tesutului adipos: peeling cu efect de auto incalzire, ser intensiv, masca plastifianta bazata pe extract de struguri.

Cu abonament

Costul unui tratament 100.00 RON
90.00 RON

16

 

 

Hydro – tratament anticelulitic si de fermitate a pielii "la rece"

 
                 Este un tratament corporal de la Sanovera, contin substante active naturale pe baza de plante si stimuleaza intregul organism determinand puterea de autovindecare. Tratamentul dureaza 45 de minute prin care obtinem: micsorarea circumferintei, imbunatatirea fermitatii pielii, dezintoxicare, imbunatatirea starii generale.

Cu abonament

Costul unui tratament 50.00 RON
45.00 RON

17

 

 

Forte – tratament anticelulitic si de fermitate a pielii "la rece"

 
                 Este un tratament corporal de la Sanovera, utilizarea se incepe doar dupa 4 sedinte de Hydro in prealabil. Substantelel active ale acestui gel sunt iedera, papadia, scortisoara precum si uleiuri esentiale care accelereaza circulatia sanguina subdermica si activeaza metabolismul.

Cu abonament

Costul unui tratament 50.00 RON
45.00 RON

18

 

 

Venocare – tratament anticelulitic si de fermitate a pielii "la rece"

 
                 Este un tratament pentru reducerea capilarelor sparte si varicelor prin care se impiedica circulatia prea intensa a sangelui pe locurile afectate. Este indicat pe gambele inferioare cat si pentru picioare umflate. Contine extract de castane, filimica si uleiuri volatile ceea ce ajuta la intarirea peretilor vaselor sanguine.

Cu abonament

Costul unui tratament 50.00 RON
45.00 RON

19

 

 

Young Angel Gel – tratament anticelulitic la cald

 
                 Este un tratament anticelulitic prin impachetare cu folie in termocuverta care ajuta in cadrul procedurilor de slabire care topeste celulita si ajuta la eliminarea retentiei de apa. Aceste geluri contin ceai verde, cafeina, alge, scortisoara.

Cu abonament

Costul unui tratament 20.00 RON
15.00 RON

20

 

 

Streach Marks – tratament antivergeturi Bruno Vassari

 
                 Este un tratament pentru tratarea si estomparea vergeturilor realizat prin masaj de fermitate timp de 45 de minute cu creme si fiole specifice acestui tratament. Este obligatorie utilizarea acasa pentru intretinerea tratamentului din salon si pentru obtinerea de rezultate optime Strialia. Se aplica dupa dus prin masaj usor dimineata si seara.

Cu abonament

Costul unui tratament 50.00 RON
35.00 RON