Masaj cu Vacuum Endodermic si Infrarosu;

Dermotherm+Vacuumul endodermic cu infrarosu este un aparat
de estetica corporala a carui actiune se concentreaza asupra tratarii problemelor cauzate de celulita si adipozitate localizata. Acest aparat permite tratatarea integrala a diverselor tipuri de celulita datorita faptului ca se aplica doua tehnici diferite, caldura cu raze infrarosii (termoterapia) si vacuumterapia sau masajul subdermic. Tratamentul se face prin folosirea unui costum special nefiind folosita nicio crema, la fel si termoterapia care are ca scop stimularea sanguina locala. Se obtine astfel eliminarea detrixului toxic (grasimi ,toxine etc.). Masajul subdermic este copletarea suctiunii vacuumului ceea ce duce la o reactie de eliberare a consumului de energie si astfel obtinandu-se rezultate vizibile aproape imediat prin disparitia apectului de "coaja de portocala" si intinderii pielii (fermitate). Aceste tratamente se efectueaza pe diferite parti ale corpului afectate de celulita si se recomanda cel putin zece sedinte mai apoi dupa caz cate una la doua saptamani pentru intretinere. IMPORTANT: Sedintele se fac cel mult trei pe saptamana deoarece organismul are nevoie de timp pentru drenaj si acomodare.

 

 

Recomandare

 

 

vacuum cu infrarosu

Se recomanda realizarea a doua sesiuni pe saptamana, sau maxim trei dar cu cel putin o zi pauza intre ele. Evident, ca orice tratament aticelulitic, metoda Dermotherm+ va trebui insotita de o serie de masuri de corectare a ritmului de viata: reducerea sedentarismului, controlul normelor dietetice, etc.

In tratamentul anticelulitic, pe masura ce se vor aplica tratamente succesive, tipul de celulita va varia si va trebui sa se adapteze tratamentul in functie de gradul de evolutie. Metoda Dermotherm + se poate integra in cadrul unui program mai amplu de tratamente combinate, unde sesiunile se pot alterna cu alte tipuri de tratament cu scopul obtinerii de rezultate mai rapide si mai eficiente. Odata rezolvata aceasta problema, este recomandata efectuarea periodica de tratamente de intretinere. Sedintele de intretinere aduc la tonifierea si refortifierea tesuturilor tratate si la nivel muscular datatorita stimularii acestora si cu ajutorul razelor infrarosii.